Clubzaken               

Clubzaken

Alles over de Nederlandse Brakkenclub.                                                                                        Het lidmaatschap van de Nederlandse Brakkenclub biedt u heel veel voordelen.                      Het is een kleine, doch zeer actieve club die U veel kan bieden:

  • Wandelingen
  • Clubmatch & afstammelingenkeuring
  • Lezingen
  • Workshops veldwerk (word aan gewerkt)
  • Veldwedstrijden via Orweja

Expertise

Onder de clubleden bevinden zich vele prominenten in de kynologie, waaronder werk- en showkeurmeesters.

Wandelingen

Qua wandelingen wordt er gebruikt gemaakt van de uitgestrekte bossen bij Ugchelen of in de natuurgebieden op de grens van Limburg met Brabant.

Veldwedstrijden

Via de Orweja organiseert de Nederlandse Brakkenclub jaarlijks een schotvastheidstest en diverse zweetproeven. Binnen de NBC is er de laatste jaren behoorlijk aan gewerkt om weer op de kaart te komen als veldwedstrijd organiserende rasvereniging. De resultaten mogen er zijn.


Clubmatch

De clubmatch is altijd het hoogtepunt in twee jaar, gezien de enorme variëteit aan rassen die de N.B.C. in haar ledenbestand heeft, is een clubmatch nooit een saaie vertoning, doch heeft steeds weer verschillende bekende en onbekende rassen in de ring. Iets waar iedere kynoloog van kan smullen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kost u slechts € 29,50 per jaar. Lidmaatschap voor gezinsleden bedraagt € 10,00 per jaar. Entreegeld bij een nieuw lidmaatschap is € 5,00. Bij lidmaatschap na 1 juli bedraagt het lidmaatschapsgeld voor dat jaar € 14,75. Boete bij te late betaling € 2,50. Al met al, het lidmaatschap van de Nederlandse Brakkenclub is echt de moeite waard.

U kunt het inschrijfformulier hieronder downloaden